Oxycell

Oxycell® este un schimbător de căldură modular și compact, în contracurent, pentru utilizare în cadrul sistemelor de ventilație de răcire / recuperare căldură, de mare eficiență sau unitățile de manevrare a aerului. Schimbătorul de căldură se bazează pe foaia de aluminiu nervurată de reținere a apei, unică și brevetată, proiectată pentru un transfer maxim de căldură și evaporare. Pe lângă utilizarea în calitate de unitate de recuperare căldură, foarte eficientă, în sezonul de iarnă, îl puteți utiliza și ca echipament de răcire prin evaporare indirectă, în sezonul de vară.

 

Este singura componentă pentru orice anotimp din clasa sa, disponibilă pe piață

În sezonul de iarnă, Oxycell® furnizează aer proaspăt cu o eficiență de recuperare a căldurii de 85-90%. În sezonul de vară, Oxycell® furnizează aer (exterior) proaspăt la o temperatură de aproximativ 18-20 °C (64-68 °F), asigurând o reducere a consumului total de energie de până la 80%, în comparație cu tehnologia de aer condiționat convențională. Mai mult, această răcire prin evaporare indirectă nu crește umiditatea absolută a aerului furnizat, atingând eficiențe de până la 130%.

Produsul are un design modular, oferindu-vă flexibilitatea necesară pentru adaptare la diverse capacități de flux de aer, așa cum este cerut în portofoliile de produse, menținând caracteristicile individuale de performanță ale componentelor.

 

Economisire de energie

Sistemele de ventilație pe bază de Oxycell® furnizează aer (exterior) proaspăt la o temperatură de aproximativ 18-20 °C (64-68 °F) tot anul, asigurând o reducere a consumului total de energie de până la 80% în comparație cu tehnologiile convenționale de aer condiționat și o eficiență de recuperare de căldură de 85-90%. Detaliile tehnice pentru fiecare produs sunt disponibile în fișele de date ale produselor listate pe pagina noastră de descărcare.

 

Directiva Europeană de eco-design /Ökodesign-Richtlinie

Oxycell® respectă cerințele de ventilație și recuperare de căldură din 2016 și 2018, stabilite în Directiva Europeană cu privire la Eco-design/Ökodesign-Richtlinie.