IntrCooll

Răciți clădirile mari la un cost cu 80% mai scăzut

Până recent, nu exista o manieră accesibilă din punctul de vedere al prețurilor, pentru a răci și ventila în mod confortabil spațiile mari din clădirile industriale și comerciale. Zilele calde și umede duceau cu ușurință la disconfort general, productivitate scăzută și nerespectare a regulamentelor de muncă. Acum, IntrCooll schimbă totul.
IntrCooll asigură mediul interior care îmbunătățește productivitatea și angajamentul. Aerul rece și proaspăt este vital pentru starea noastră de bine. Asigurarea unei alimentări constante este o responsabilitate etică și legală pentru proprietarii și operatorii de clădiri. Acum, IntrCooll transformă acest lucru într-un sistem foarte economic.

Eficiență ridicată cu răcirea prin evaporare în două etape

IntrCooll transformă marile clădiri industriale și comerciale în spații sănătoase și cu eficiență energetică, ce încurajează o productivitate ridicată. În special în zonele cu climat cald, alte tehnologii fac eforturi pentru a asigura răcirea într-un mod eficient. IntrCooll sparge barierele și asigură un flux de aer rece fără efort, cu doar 10 procente din consumul energetic al AC convenționale. Investițiile reduse, precum și costurile operaționale cu 80 procente mai scăzute, în comparație cu AC convențional, duc la o economisire globală semnificativă.
IntrCooll este prima și singura metodă responsabilă pentru mediu pentru a crea și menține un climat sănătos și confortabil în interiorul clădirilor mari. Deși se bazează pe principiul natural, puternic al evaporării apei, IntrCooll nu este un sistem de răcire prin evaporare obișnuit. Oxycom duce această tehnologie la un alt nivel, prin răcirea prin evaporare în două etape. Un flux de apă răcită cu auto-susținere supra-încarcă eficiența globală. Cu temperaturi mai scăzute cu până la 7°C (13°F) și o umiditate mai scăzută cu 50%, IntrCooll lasă concurenții în spate în domeniul încălzirii.

IntrCooll prezentare pe scurt

  • Aer rece și proaspăt în orice moment
  • Cea mai bună performanță din clasa sa.
  • Eficiență energetică ridicată
  • Consum scăzut de apă
  • Cele mai scăzute costuri de operare
  • Operare silențioasă
  • Control deosebit al igienei
  • Fără solicitare de putere de vârf